algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Bij het boeken van een fotoshoot gaat de klant akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.


Algemeen

YvonvdWijk_Fotografie heeft de intentie alles wat op de website staat correct en volledig weer te geven, er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze website is geplaatst. YvonvdWijk_Fotografie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van deze site of het gebruik van (beeld)informatie die op deze site wordt verstrekt. YvonvdWijk_Fotografie kan niet aansprakelijk worden gesteld bij materiële en/of immateriële schade tijdens een fotosessie op locatie of in de studio. De foto’s op  mogen alleen gebruikt worden door de eigenaar, Yvon van der Wijk. Bezoekers kunnen deze foto’s bekijken, maar hebben geen toestemming ze, op welke wijze dan ook, te gebruiken. Bij gebruikmaking van de diensten van YvonvdWijk_Fotografie in welke zin dan ook, gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden.


Auteursrecht

Het auteursrecht van de foto’s ligt ten allen tijde bij de fotografe van YvonvdWijk_Fotografie. De klant geeft de fotografe toestemming om de gemaakte foto’s van de klant te gebruiken voor promotie doeleinden op internet en in drukwerk. De klant ontvangt hiervoor geen vergoeding of restitutie. Wanneer de klant aangeeft niet akkoord te gaan met het gebruik van de foto's voor promotie doeleinden, geldt er een toeslag van 35 euro op de reportage prijs. De huidige reportage prijs is berekend op gebruik van de foto's ter promotie.  Het is niet toegestaan om ontvangen digitale bestanden op het internet te plaatsen in een andere bewerking dan dat deze is aangeleverd door de fotografe. Na ontvangst van de digitale fotobestanden heeft de klant het recht tot reproductie voor eigen gebruik. Het is niet toegestaan om bestanden voor commerciële of non-profit bedrijven te gebruiken. YvonvdWijk_Fotografie zal de digitale bestanden voortvloeiend uit de fotoreportage na 3 maanden uit haar archief /opslag verwijderen


Fotosessie

Als de klant niet akkoord gaat met de algemene voorwaarden, neemt deze uiterlijk een week voor het plaatsvinden van de fotoshoot contact op met de fotografe. Een Cake Smash Fotoshoot, Zwangerschap fotoshoot of Portret fotoshoot duurt gemiddeld 1 uur. Een Newborn Fotoshoot duurt gemiddeld 2 uur. Na de fotosessie stelt YvonvdWijk_Fotografie klein formaat afbeeldingen beschikbaar met watermerk in een online galerij. De foto’s worden binnen 2 weken in een online galerij geplaatst. Daarna kunnen de digitale fotobestanden worden uitgekozen. Bij elke fotoshoot zitten 5 digitale bestanden bij de prijs inbegrepen. Extra bestanden kunnen tot 3 maanden na de fotoshoot worden bijbesteld voor 7,50 euro per foto.  Bij een fotosessie op locatie wordt buiten Haarlem reiskosten ad € 0,35 per kilometer in rekening gebracht. Als je tijdens een reportage ergens ontevreden over bent of iets niet mooi vindt, dan moet je dat direct tegen de fotografe zeggen.. Dat geeft haar namelijk de kans om iets anders te doen. Klachten achteraf hierover worden als niet gegrond beschouwd. Het is niet toegestaan om tijdens de reportage opnames te maken of te fotograferen met eigen telefoon en/of camera.

 

Betaling

Na afloop van de fotosessie kan er per Tikkie of Contant betaald worden in de studio of op locatie. Extra fotobestanden of producten die na de fotoshoot besteld worden, dienen overgemaakt te worden. Producten worden pas geleverd indien de betaling binnen is. Tenzij anders vermeld zijn de prijzen inclusief BTW en exclusief reiskosten.

Annuleringsvoorwaarden

In geval van ziekte is het mogelijk om minimaal 24 uur voorafgaande aan de fotoshoot kosteloos een afspraak te verzetten. Bij annulering van een geboekte fotoshoot door de klant brengt de fotograaf 25% van de overeengekomen totaalprijs in rekening. Het kan zijn bij een newbornshoot dat de afspraak niet door kan gaan in verband met vroeggeboorte of een slechte situatie van de moeder en/of baby, dan worden hier natuurlijk geen kosten aan verbonden. Bij het verzetten van een cakesmash fotoshoot worden de taart en kosten voor de versieringen in rekening gebracht. Dit bedraagt 30 Euro. Indien YvonvdWijk_Fotografie de afspraak niet kan nakomen door bv. ziekte zal deze kosteloos op een ander tijdstip met u worden afgesproken. Mocht door bijvoorbeeld een technische storing aan de apparatuur de afspraak niet door kunnen gaan, zal YvonvdWijk_Fotografie kosteloos een andere afspraak met u maken en u hierop 20% korting geven.

 

Aansprakelijkheid

YvonvdWijk_Fotografie is niet aansprakelijk voor enige schade welke voor de wederpartij is ontstaan. Tenzij er sprake is van grove schuld of opzet aan de zijde van de Fotograaf of door haar ingeschakelde personen. De aansprakelijkheid is in elk geval beperkt tot de hoogte van het factuurbedrag, dan wel, indien en voor zover er sprake is van een verzekerde schade tot de hoogte van de onder de verzekering feitelijk uitgekeerde somma. YvonvdWijk_Fotografie is niet aansprakelijk voor kleurafwijkingen of fotoafdrukken bij producten die niet door haar zijn geleverd. YvonvdWijk_Fotografie stelt zich niet aansprakelijk voor het leveren van minder of minder goede foto’s dan normaal door onvoorziene omstandigheden die buiten de invloed van de fotograaf vallen. Denk aan kinderen die niet meewerken, instructies die niet opgevolgd worden, weersomstandigheden, en nog veel meer….


Privacy en persoonsgegevens

De Privacyverklaring van YvonvdWijk_Fotografie kun je HIER vinden.


YvonvdWijk_Fotografie

Rozenhagenstraat 51

2021CH Haarlem

Tel : 0646007096

E-mail: info@fotostudio-yvonvanderwijk.nl


All content © 2018 Copyright by YvonvdWijk_Fotografie  - KVK: 62628259


Algemene Voorwaarden - Privacy Verklaring