Over

  Je herinneringen zijn de

       moeite waard om te

                koesteren!

Yvon van der Wijk, Haarlem, Nederland
Professioneel fotograafEen beetje over mij ....


Mijn naam is Yvon en ik woon in Haarlem, Noord-Holland. Ik ben getrouwd, moeder van 2 kinderen en oma van 2 lieve kleinkids <3


Een aantal jaar geleden ben ik de Fotografie Studie van het Fotografie Instituut gaan doen. Ik heb hier ontzettend veel van geleerd, denk aan techniek, belichting, beeldbewerking, studio fotografie, compositie, enz. Terwijl ik nog met de studie bezig was heb ik de stoute schoenen aan gedaan en de stap gezet naar de KvK om een eigen fotografie bedrijf te beginnen. Ik ben nog steeds erg blij met deze stap.


Ik heb een kleine studio aan huis waar ik baby's, kinderen, huisdieren en kleine gezinnenop de foto zet. Ook op lokatie of gewoon bij jou thuiskom ik graag langs voor een mooie fotoshoot.

Nabewerken van de foto's doe ik met  met de laatste versie van Lightroom en Photoshop (Adobe CC). In overleg met uw wensen kunnen er extra bewerkingen worden uitgevoerd.


Ik hou er van om karakter en/of emotie vast te leggen tijdens de shoot, zo'n fotoshoot moet voor alle partijen in de eerste plaats een ontspannen en fijne herinnering zijn, waar je met een glimlach aan terug denkt, ik streef er dan ook naar om dat te kunnen bewerkstelligen.  Schroom niet om met een leuk idee te komen tijdens of voor de shoot, het is per slot van rekening jouw feestje, ik ga dan met je meedenken hoe we dat voor elkaar kunnen krijgen.  De foto's worden na de shoot door mij geselecteerd en licht bewerkt of indien gewenst extra bewerkt. Ik schiet altijd in RAW formaat wat inhoud dat de foto's altijd minimaal een basis bewerking nodig hebben.


Ik hoop je snel te kunnen verwelkomen in mijn studio!


Liefs,


Yvon
YvonvdWijk_Fotografie


Op zoek naar mooie,  lieve en unieke foto’s?

Dan ben je bij mij aan het goede adres!

Met een klein gezelschap kan je terecht in mijn fotostudio in Haarlem.

Liever een fotoshoot bij jou thuis of op een mooie lokatie in het bos of aan zee?   Dat kan natuurlijk ook.


JE HERINNERINGEN ZIJN HET WAARD! 


YvonvdWijk_Fotografie

Rozenhagenstraat 51

2021CH Haarlem

Tel : 0646007096

E-mail: info@fotostudio-yvonvanderwijk.nl


All content © 2018 Copyright by YvonvdWijk_Fotografie  - KVK: 62628259


Algemene Voorwaarden - Privacy Verklaring