About

Je herinneringen zijn de

moeite waard om te

koesteren!

 

 

Ben je op zoek naar mooie, leuke lieve, gekke en unieke foto’s? Dan ben je bij mij aan het goede adres! Ik stem mijn foto’s af op de wensen van de klant.

Met een klein gezelschap kan je terecht in mijn fotostudio in Haarlem.

Liever een fotoshoot bij je thuis of op een mooie lokatie in een park of in een mooie natuurlijke omgeving? Dat kan natuurlijk ook.

 

Yvon van der Wijk, Haarlem, Nederland

 

Professioneel fotograaf

 

Een beetje over mij ....

 

Mijn naam is Yvon en ik woon in Haarlem, Noord-Holland. Ik ben getrouwd, moeder van 2 kinderen en oma van 2 lieve kleinkids <3

Ik vind het al jaren heerlijk om mooie foto's te maken of leuke, mooie en unieke momenten en/of mensen op de gevoelige plaat vast te leggen.

 

een paar jaar geleden ben ik de online Fotografie Studie van 'het Fotografie Instituut' gaan doen. Deze was pittiger dan ik had verwacht maar ik zag hoe mijn foto's er met sprongen op vooruit gingen. Ik heb hier ontzettend veel van geleerd, denk aan techniek, verschillende belichting technieken, beeldbewerking, studio fotografie, compositie, enz. Terwijl ik met de studie bezig was heb ik de stoute schoenen aan gedaan en de stap gezet naar de KvK om een eigen fotografie bedrijf en later ook mijn eigen studio aan huis te beginnen. Zoals alle begin was ook dit begin moeilijk, maar ik heb doorgezet en ben nog steeds erg blij met deze stap.

 

Ondertussen heb ik ervaring opgedaan in verschillende genres, familie/vriendenfotografie, bruidsfotografie, nieuw leven fotografie (newborn), individuele portretten, Loveshoot, huisdieren, maar ook product of food-fotografie loop ik niet voor weg.

 

Nabewerken van de foto's doe ik met met de laatste versies van Lightroom en Photoshop (Adobe CC). In overleg met uw wensen kunnen er extra bewerkingen worden uitgevoerd.

 

Ik hou er van om karakter en/of emotie vast te leggen tijdens de shoot, zo'n fotoshoot moet voor alle partijen in de eerste plaats een ontspannen en fijne herinnering zijn, waar je met een glimlach aan terug denkt, ik streef er dan ook naar om dat te kunnen bewerkstelligen. Schroom niet om met een leuk idee te komen tijdens of voor de shoot, het is per slot van rekening jouw feestje, ik ga dan met je meedenken hoe we dat voor elkaar kunnen krijgen. De foto's worden na de shoot door mij geselecteerd en licht bewerkt of indien gewenst extra bewerkt. Ik schiet altijd in RAW formaat wat inhoud dat de foto's altijd minimaal een basis bewerking nodig hebben. Wanneer ik hiermee klaar ben stuur ik de foto's in volle resolutie (en in klein formaat om te delen op sociaal media) via WeTransfer op, zodat je zelf kunt kiezen waar je ze laat afdrukken, wat natuurlijk ook altijd via mij kan.

 

Dus ben je op zoek naar mooie en unieke of lekker gekke foto’s? Dan ben je bij mij aan het goede adres! Ik stem mijn foto’s af op de wensen van de klant.

Met een klein gezelschap kan je terecht in mijn fotostudio aan huis in Haarlem. Maar ik kan ook op locatie komen, bij je thuis of een mooie locatie naar keuze. Hiervoor reken ik buiten Haarlem wel extra reiskosten.

 

Kijk voor een afspraak op mijn contact pagina. Ik hoop je snel te kunnen verwelkomen in mijn studio!

 

Liefs,

 

Yvon

 

 

YvonvdWijk_Fotografie

 

KvK: 62628259

copyright ©Yvon van der Wijk

 

 

YvonvdWijk_Fotografie Rozenhagenstraat 51

2021CH Haarlem

Tel : 0646007096

E-mail: info@fotostudio-yvonvanderwijk.nl

KvK: 62628259

email